Koneellinen annosjakelu

Koneellisesta annosjakelusta hyötyvät kaikenikäiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään säännöllinen lääkitys, lääkkeen ottamista on vaikea muistaa tai sen annostus on monimutkainen. Annosjakelu helpottaa lääkehoidon onnistumista, tuo turvallisuutta ja säästää kustannuksia.

Annosjakeluasiakkaana saat lääkkeesi valmiisiin annospusseihin jaettuina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Jokaisen pussin päällä lukee asiakkaan nimi, lääkkeen ottopäivämäärä, kellonaika sekä pussin sisältävien lääkkeiden nimet ja määrät. Toimituksen yhteydessä saat mukaasi ajan tasalla olevan annostuskortin, jota on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi terveyskeskuksessa asioitaessa.

Koska annosjakelussa sinulle toimitetaan kerrallaan aina kahden viikon aikana käytettävät lääkkeet, sinulle ei lääkityksesi muuttuessa kerry kotiin käyttämättä jääneitä lääkkeitä. Säästät lääkekustannuksissa, kuten yhteiskuntakin.

Palveluumme kuuluu lääkkeittesi päällekkäisyyksien ja yhteisvaikutusten tarkistaminen palvelun alussa ja aina muutosten yhteydessä, lääkkeiden käytön opastaminen, lääkemääräysten uusiminen ja tarvisemiesi lääkkeiden tilaaminen.

Annosjakelupalkkioon on mahdollista saada KELA-korvausta tietyin edellytyksin.

Palvelun hinta on 8,00€/viikko.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!