Kanta-asiakkaanamme saat kuukausittain lukuisia arkea helpottavia ja iloa tuovia etuja. Liittyminen on helppoa ja maksutonta, kanta-asiakas tunnistetaan asioinnin yhteydessä Kela-kortista tai muusta henkilötunnuksen sisältävästä kortista.

Kanta-asiakas järjestelmään voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen (palautetaan allekirjoitettuna apteekkiin).

Kanta-asiakasedut

Liittymisetu

Uudet kanta-asiakkaat saavat heti liittymisen yhteydessä 20%:n alennuksen yhdestä valitsemastaan normaalihintaisesta ei-lääkkeellisestä apteekin tuotteesta.

Tarjoukset

Kanta-asiakkaamme saavat kuukausittain vaihtuvia erikoistarjouksia tuotteistamme. Tietoa tarjouksista saat apteekistamme sekä sähköisesti jaettavasta uutiskirjeestä. Tarjoamme myös kanta-asiakkaillemme alennuksen lääkehoitoa tukevista ja lääketurvallisuutta parantavista asiantuntijapalveluistamme. Järjestämme ajoittain terveyden seurantaan liittyviä maksullisia mittauksia apteekissamme. Myös nämä mittaukset ovat kanta-asiakkaillemme edullisempia. Saat myös tiedon ensimmäisenä apteekissamme järjestettävistä hyvinvoinnin ja terveyden teemapäivistä.

Keskittämisalennus

Kanta-asiakasohjelmamme palkitsee ostojen keskittämisestä. Keskittämisalennuksen perusteena ovat yhden talouden ostot kalenterivuoden aikana. Talouden ostoihin lasketaan asiakkaan maksamat reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, ei-korvattavat osuudet, itsehoito-ostot sekä palvelumaksut.

Kanta-asiakas saa karttuneen ostokertymän perusteella keskittämisalennusta normaalihintaisista itsehoitotuotteista ja -lääkkeistä alla olevan taulukon mukaisesti esittämällä Kela-kortin kassalla asioinnin yhteydessä. Keskittämisalennusta ei anneta tarjoustuotteista, muista alennetuista hinnoista tai reseptilääkkeistä.

Ostokertymä ja alennusprosentti ovat kalenterivuosikohtaisia ja ne nollautuvat aina uuden vuoden alussa. 

Ostokertymä (€) Alennus (%)
125 - 249 1
250 - 374 2
375 - 499 3
500 - 624 4
625 - 749 5
750 - 874 6
875 - 999 7
1000 - 8

Lääketurvallisuuden paraneminen

Kanta-asiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat apteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa aina sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden aikaisemmin apteekistamme ostettujen lääkkeiden kanssa sekä huomioi asiakasrekisteriin ilmoitetut lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Uutiskirje

Ilmoitamme kanta-asiakaseduista sekä ajankohtaisiin terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja tapahtumista sähköpostitse lähetettävällä uutiskirjeellä. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. Kanta-asiakkaat voivat myös osallistua apteekkimme kehittämiseen vastaamalla sähköpostitse lähetettyihin kyselyihin.

Kanta-asiakkaaksi liittymisen ehdot

Hyväksymällä liittymissopimuksen ehdot annat Uudenkaupungin 1. apteekille luvan tietojesi tallentamiseen ja käyttöön. Sitoudut myös ilmoittamaan henkilötiedoissasi tapahtuvat muutokset viipymättä apteekille. Apteekilla on oikeus pitää ostoistasi rekisteriä seurantaa varten. Rekisteritietojasi käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Kanta-asiakkuutesi päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot poistetaan Uudenkaupungin 1. apteekin asiakasrekisteristä, mikäli et ole asioinut Uudenkaupungin 1. apteekissa edellisen 12 kuukauden aikana tai milloin tahansa halutessasi päättää kanta-asiakkuuden.

Kela-kortti toimii myös kanta-asiakaskorttina ja se tulee esittää kanta-asiakasetujen hyödyntämiseksi ja ostokertymän kirjaamiseksi kassalla ja reseptintoimituksessa. Kanta-asiakaskorttina voi myös toimia jokin muu henkilötunnuksen sisältävä henkilökortti (esim. ajokortti tai henkilökortti).

Uudenkaupungin 1. apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Tietosuojakäytäntö